Great Place To Work

Gicon är nu certifierad med Great Place To Work

För oss är Great Place To Work-certifieringen ett viktigt steg i arbetet med att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser. Den genomförda utvärderingen visade att vi redan nu tangerar resultaten hos de företag som toppar Great Place To Works lista med Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi är jätteglada över det fina resultatet men vet att vi kan bli ännu bättre och jobbar därför aktivt tillsammans med hela personalgruppen för att ta tillvara på alla idéer om hur vi förbättrar oss ytterligare.

Vi värderar både vår arbetsplats och vårt medarbetarskap högt och vill säkerställa att alla vi som arbetar på Gicon trivs och har det bra på jobbet.

Låter det intressant?

Vill du veta mer eller om du har några frågor kan du kontakta:

Protek

Gicon är generalister och experter i samma person. De har personer som kan både VVS och el. Det är ett stort värde att ha de båda kompetenserna i ett tidigt skede.

Pär Eriksson, Protek

Krook & Tjäder

Det som Gicon är duktiga på är när man är i tidiga skeden och inte riktigt vet vilken typ av uppdrag man ska ha. Eller projekt där det är krångligt och svårt, där man behöver vara kreativ och flexibel. De hittar kreativa lösningar kring installationstänk.

Elin Andersson, Krook & Tjäder

Kontakta oss